OVERIGE

FOTOGRAFIE

Andere (specifieke) projecten die een speciale plek verdienen. 

Voor de website en brochures van (bijna) alle instituten van de Hanzehogeschool Groningen - zowel op school als op locatie - maak ik foto's. 

Sinds mei 2017 werk ik als marketingcommunicatiemedewerker bij De Goede Gastvrouw. De foto's hieronder maakte ik op het kantoor, om vervolgens te gebruiken voor de website en andere socials. In het najaar van 2019 werkte ik aan een heuse kaartenserie met de ananas in de hoofdrol. Waarom een ananas? Deze fruitsoort staat symbool voor gastvrijheid én laat dat nu net een kernwaarde van De Goede Gastvrouw zijn.  

Voor de website van Creative Cup maakte ik zowel individuele- als teamfoto's. Zie hieronder het resultaat! 

Vanaf januari tot en met juli 2018 werkte ik als redactiestagiaire bij NSMBL.nl. Hiervoor maak ik onder andere foto's van de NSMBL-redactie (zie portretfotografie), maar ook schreef ik een artikel over de hotspots in Nijmegen. Hieronder staan enkele foto's die ik hiervoor maakte. 

Katrien Beijer van Katha-Ros.nl is gespecialiseerd in het coachen met behulp van dieren. In de zomer van 2017 maakte ik foto's voor haar website. 

In juni en juli van 2017 deed ik mee aan een Summerschool van de Hanzehogeschool in samenwerking met Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Samen met zowel Nederlandse als Amerikaanse honoursstudenten heb ik onwijs veel geleerd over de omstanders van de Holocaust met een koppeling naar de vluchtelingcrisis van nu. De foto's hieronder maakte ik tijdens de summerschool op het voormalig kampterrein van Kamp Westerbork. 

LINKEDIN TRAINING DOOR SOCIALDIER

Op 8 juni 2017 gaf Socialdier een LinkedIn training aan medewerkers en docenten van de Hanzehogeschool Groningen. Als fotograaf zorgde ik voor de foto's van de medewerkers en docenten.  Hieronder een aantal foto's die ik maakte van docenten en medewerkers. Als je nog verder naar beneden scrollt, zie je ook een video die gemaakt is tijdens de training. 

© 2020 door Myrthe Hoekstra.

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle